-->

Contul APA pe Facebook

Cine se poate înscrie? 

1. APA primeşte înscrieri de la orice persoană adultă (peste 18 ani) indiferent de naționalitate, gen, religie sau origine etnică.

2. Admiterea la cursul 0-3 ani pentru părinţi presupune ataşarea unei copii a certificatului de naştere a unui copil cu vârsta între 0-3 ani. Acest criteriu de admitere este necesar  datorită faptului că pe durata cursului se vor realiza materiale, activităţi și fișe de observație specifice Montessori şi participanţii vor exemplifica prin fotografii și video-uri cu propriul copil, bineînțeles sub regim de confidențialitate.

(In aceeași ordine de idei, cei care doresc ăa frecventeze cursul pentru a lucra cu copii în diferite contexte educaționale vor fi directionați să se înscrie la celelalte tipuri de curs Montessori 0-3; Montessori 3-6). 

3. Pentru ca inscrierea sa fie inregistrata este necesar sa atasati formularului de mai jos (în copie scanată)  urmatoarele documente

- actul de identitate al părintelui care participă la curs

- certificatul de naștere al copilului

- dovada plății taxei de înscriere și a primei taxe de curs (100 de lei + 100 de Euro sau echivalentul in lei la cursul BNR din ziua plăţii)

 

4. TAXE

Taxa de înscriere - 100 lei 

Taxa de curs - 200 Euro: Tranșa I: 100 Euro (la înscriere), Tranșa a II-a (până la finele lunii ianuarie/ respectiv, aprilie)

Cont beneficiar: Asociația Alternative Pedagogice, Banca Transilvania, suc. Tr. Severin

RO69 BTRL 0260 1205 4619 38XX (RON)

RO18 BTRL 0260 4205 4619 38XX (EUR)

RO52 BTRL 0260 2205 4619 38XX (USD)

 

5. Cum se procedează:

Se decarcă formularul de mai jos. Se completează datele solicitate și se atașează împreună cu celelalte documente la un email care se trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Înscrierea va fi confirmată prin email de răspuns.

 

CONTACT

“A lăsa copilul să facă ce-i place când nu și-a dezvoltat nicio capacitate de autocontrol, înseamnă a trăda ideea de libertate.”

  • Adr: Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinți
  • Tel: +40723.249.065
  • Email: office@apaeducational.org
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…