-->

CURSURI MONTESSORI 3-6

"Acești copii simpli ne-au revelat cea mai vitală trebuință a dezvoltării lor, spunând: 'Ajută-mă să fac singur!'" (Maria Montessori - From Childhood to Adolescence, p. 67)

 

 

ANUNȚ:

 

INSCRIERILE SE SUSPENDĂ PÂNĂ LA REALIZAREA UNEI PLATFORME PROPRII DE E-LEARNING.

 

 

DATA ESTIMATIVĂ DE RELUARE A INSCRIERILOR ȘI CURSURILOR: 15 Sept. 2017

 

 

 

De departe, cel mai cunoscut și popular program peste tot în lume este cel pentru perioada așa-zisă preșcolară sau de grădiniță. Dr. Maria Montessori a început să studieze și să educe în stilul său copii de această vâstă la prima Casa dei Bambini (n.n. traducem cu expresia Casa copiilor, pentru a nu se confunda cu orfelinatul, numit, la noi, Casa de copii!). Copiii de această vârstă (cei cu "Mintea absorbantă" cum au fost numiți de Dr. Montessori) au dovedit că, într-un mediu potrivit, au capacitatea de a învăța mult mai mult decât își puteau imagina adulții din acea vreme ca și cei de acum.

Cursurile APA Montessori 3-6 urmează liniile directoare ale cursurilor oferite de AMI și absolvite de instructorii noștri.

1703 Views
Marcel Capraru

CONTACT

“A lăsa copilul să facă ce-i place când nu și-a dezvoltat nicio capacitate de autocontrol, înseamnă a trăda ideea de libertate.”

  • Adr: Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinți
  • Tel: +40723.249.065
  • Email: office@apaeducational.org
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…