-->

Cui ne adresăm?

  • tuturor celor care sunt capabili să respecte copiii!
  • educatoarelor și învățătoarelor/învățătorilor din sistemul de învățământ care vor să lucreze pe alternativa Montessori.

"Observațiile științifice au demonstrat, deci, că educația nu e ceea ce predă profesorul; educația e un proces natural spontan desfășurat de către individul uman și se realizează nu prin ascultarea de vorbe, ci prin experiența asupra mediului." Maria Montessori - Education for a New World

Alternativa Montessori vă degrevează de toate sarcinile birocratice privind planificările, proiectele de activitate didactică, unitățile de învățare, etc. deoarece tot ce vă trebuie veți realiza odată pentru totdeauna în timpul instruirii. Veți reduce la maximum problemele de indisciplină cu care vă confruntați în clasele tradiționale.Veți ști de ce faceți ceea ce faceți și veți avea autoritate în fața oricărui inspector!

  • educatoarelor și învățătoarelor/învățătorilor din mediul rural, din zone defavorizate, mai ales a celor care lucrează în regim simultan.
  • tuturor celor care aspiră să devină cadre didactice Montessori, sau să-și deschidă grupe/clase/ școli Montessori.

Atenție! In România, diploma Montessori, indiferent de organizația care o emite, nu e echivalată, ci doar recunoscută ( Legea Educației Naționale nr. 1/2011, art. 59(5)) de Ministerul Educației și/sau Inspectoratele Școlare. Conform legii educației, pentru a lucra în învățământ trebuie să ai o diplomă de licență în specializarea Pedagogia Invățământului Primar și Preșcolar sau o diplomă a Departamentului de Pregătire Pedagogică și Didactică din universități.

  • tuturor celor care lucrează cu copiii; organizații caritabile, fundații, orfelinate, case de copii, consilieri educaționali, psihologi, bone, baby-sitters, etc.
  • părinți și bunici
  • homeschoolers

Alăturați-vă Revoluției!

Dacă respectați copiii, ce mai așteptați? E timpul să începeți o carieră de împlinire personală care să schimbe viețile a sute de copii în bine. Nu ezitați! Puteți începe formarea fără a sacrifica timpul petrecut cu familia, cu prietenii sau cu serviciul. Dacă doriți ca fiii și fiicele voastre să devină independenți, sănătoși, împliniți, cu dragoste de învățătură pentru toată viața, stăpâni pe sine, ce mai așteptați? E timpul să aflați cum și să vă pregătiți pentru a-i ajuta. O puteți face fără prea mari sacrificii materiale și, în același timp, vă puteți transforma viața astfel încât să aveți parte de calm, armonie și satisfacție!

1935 Views
Marcel Capraru

CONTACT

“A lăsa copilul să facă ce-i place când nu și-a dezvoltat nicio capacitate de autocontrol, înseamnă a trăda ideea de libertate.”

  • Adr: Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinți
  • Tel: +40723.249.065
  • Email: office@apaeducational.org
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…